invoc


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Tuesday, December 4, 2012

Meddelanden från Saul via John Smallman, 2 dec 2012


Meddelanden från Saul via John Smallman, 2 dec 2012Detta är infriandet av ett gudomligt löfte som gavs till er för eoner sedan. 

Mänskligheten står inför en chockartad överraskning som kommer att förvåna och förtjusa alla. De av er som är medvetna om att ni inom kort skall vakna upp från ert tungt sovande tillstånd inom illusionen kommer också att uppleva denna underbara chock. Ingen som väljer att ta del i det kommer att uteslutas – och som kanske en del säger ”ju fler desto roligare” – för att vakna upp från detta mörka tillstånd är en handling mot otänkbar glädje. Det är en ytterst förtrollande glädje och som ni kommer att dela och ta del i tillsammans med varandra, i en upprymdhet som är mer intensiv än ni någonsin har känt under någon av era mänskliga inkarnationer. 

Håll er intention, håll era entusiastiska förväntningar och fortsätt att rusa fram på upploppet rakt fram mot er destination där stora folkgrupper med välkomnande vänner och kära har samlats för att möta er. Det sagolika av att uppleva acceptans och kärlek som är ren, perfekt, ovillkorlig och evig kommer att införa ett hög-tillstånd, en spänning, en explosion av lycka bortom allt som ni kan tänka er. Konstant, omedelbar och intensiv förtjusning väntar vid er hemkomst. Besvikelse är otänkbar och omöjlig, och detta är inte för att göra reklam för ”hype”, för det kommer att bli infriandet av ett gudomligt löfte som gavs till er för eoner sedan. 

Många av er känner små sting av oro eller tvivel för era förväntningar är så höga – som de har all rätt att vara – även om ni har fått ett gudomligt löfte att ni skall vakna upp, som ni behöver ta emot i tillit. I illusionen har ni alla upplevt förräderi av tillit så det är inte särskilt överraskande att dessa oroande sting uppstår för att störa er. De är en aspekt av illusionen som ni nu håller på att frisläppa då Kärleksfältet som omger er försäkrar er att allt är väl, och ger lösningsmedlet som kommer att skingra allt ert karmiska bagage.

Allt är väl; ni vet det. Se till att ni lägger er egen vilja i linje med er Faders att ni vaknar upp, och i acceptans att detta är fallet, erbjud medlidande, lyssnande, och kärlek i alla era personliga interaktioner. Att göra så ger er en känsla av frid, en giltig intuitiv tro på det gudomliga slutresultatet, vilket har utlovats er, vilket gör att de sista ögonblicken av er resa går lätt och smidigt. Och er tröstande uppsyn ger en välkommen försäkran till andra då ni assisterar dem att slussas hem med er mot det stora ögonblicket av uppvaknande. 

Med så mycket kärlek, Saul

Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se

www.johnsmallman.wordpress.comNo comments:

Post a Comment

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
i svenska

despertando.me - other channels

despertando.me - other channels
i svenska

GALACTIC CHANNELINGS

GALACTIC CHANNELINGS
i svenska

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
i svenska

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
i svenska

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
i svenska

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
i svenska

GREG GILLES

GREG GILLES
i svenska

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
i svenska