invoc


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Wednesday, August 29, 2012

09.05.2012
via John Smallman, 9 maj 2012

Mänskligheten är på gränsen till otroliga möjligheter och spännande upplevelserNär ni alla vaknar upp till Verklighetens otroliga briljans kommer er glädje att bli extatisk. Det är i sanning ert naturliga tillstånd – ständig extatisk glädje – och det kommer att bli som om ni aldrig hade lämnat det, vilket ni naturligtvis aldrig har gjort. Era minnen av smärta, rädsla, svek, nöd och lidande av något slag, vilket är en sådan tung börda för er nu, kommer inte att finnas mer – därför att de var totalt illusoriska och upplöstes med illusionen.

Eftersom ni upplever illusionen som verklig är det här mycket svårt för er att förstå, och många av er kanske tänker att det skulle bli en förlust att inte ha minnen av dessa dåliga tider, någonting som skulle förta glädjen av uppvaknandet till Verkligheten, att finna att de har försvunnit. Men så är inte fallet. Att vara i glädje med absolut inga minnen av illusionen är att vara fullkomligt befriad från detta olyckliga tillstånd och från minsta lilla skugga det kan kasta på er nuvarande glädje.

Människor som har genomgått trauman i sina liv försöker att glömma dem, försöker förneka att de någonsin hände, och plågas ofta av fruktansvärda mardrömmar i vilka de återupplever intensiteten av dessa hemska upplevelser, och som ett resultat av detta känner de ofta skräck för att sova. Så gör också barn som har haft mardrömmar av något slag.

Minnen av denna karaktär skulle bara förta glädjen och friden för er, och hur som helst skulle det inte vara någon mening alls med att ha minnen av hemska upplevelser, som egentligen aldrig har inträffat. I Verkligheten upplevs alla händelser nu och de är alltid positiva, eftersom det är i det tillstånd som Verkligheten bevaras i evighet för Guds Gudomliga skapelser.

Att vara vaken är att vara i glädje och harmonisera med hela skapelsen i en salig symfoni av kreativitet, som aldrig upphör att förvåna och överraska alla med de oändliga möjligheter som ständigt erbjuds. När ni vaknar kommer uttrycket ”aldrig en tråkig sekund” – vilket normalt innebär en min av ånger eller klagan – att vida överträffas

Mänskligheten är på gränsen till otroliga möjligheter och spännande händelser, när ögonblicket för ert uppvaknande går framåt för att möta er med ökande hastighet. Låt inte andras tvivel eller skepsis distrahera er från era plikter som Ljusarbetare, vilket är att uppmuntra och inspirera alla som ni över huvudtaget umgås med, genom att visa kärleksfulla attityder och deltagande beteende i varje situation ni befinner er i.

Kom ihåg att ni har gränslös assistans från de andliga världarna, för att hjälpa er att bevara er egen andliga balans och villkorslöst kärleksfulla lugn, oavsett omständigheterna. Fråga bara. Vi lyssnar alltid och svarar omedelbart. Men var öppna för oväntade förslag, de kan tyckas märkliga – kanske till och med olämpliga – i jämförelse med vad ni hade förväntat er att höra. Så lita på er intuitiva känsla av vad som behövs för att hjälpa er att identifiera det bästa svaret i alla situationer ni befinner er i, släpp alla egoistiska behov av att bli erkänd som smart eller klok och lita på den vägledning som erbjuds som svar på ert anrop på hjälp.

Som Ljusarbetare kommer ni finna er allt mer efterfrågade för att hjälpa andra som har blivit rädda och förvirrade, när problem som de trodde var lösta för länge sedan, än en gång stormar in i deras medvetande för att återigen bli lösta. (Det kanske är så att ni själva har frågor och problem som ni behöver lösa. Att lösa dem kommer att hjälpa er ofantligt med att få tillgång till den medkänsla som behövs för att lösa era problem och att hjälpa andra att göra detsamma.) Detta är ett tecken som även om det tycks dem att dessa frågor har behandlats på ett tillfredsställande sätt, så har de till en viss del förnekat dem förmodligen på grund av att den smärta de kände när de tog itu med dem, var så intensiv att de var tvungna att säga till sig själva ”nu räcker det!”

Era problem måste vara helt lösta innan ni kommer att känna er fria att vakna, eftersom olösta problem blockerar och hindrar er önskan om att öppna er för, och acceptera Kärleken som er Fader erbjuder er och alla andra på Jorden, villkorslöst och utan urskiljning. Att frigöra era problem - genom att inte längre hysa agg, förbittring, ilska, dömande eller önskemål om vedergällning mot någon som ni tror har förolämpat eller kränkt er – gör det möjligt för er att delta i och bli en del av den villkorslösa och urskillningslösa Kärlek som Gud erbjuder till alla för evigt.

Ni, varendaste en av er, är en viktig del av Guds Gudomliga Kärleksfält, men om ni håller fast vid problem som över huvud taget innefattar något fördömande, betyder det att ni inte accepterar villkorslösheten hos Kärleken och då håller ni tillbaka Den och blockerar er själva från att kunna ta emot Den. Det är som att säga: ”Jag skulle aldrig vilja vara medlem i en klubb som har människor som mig/henne/honom som medlemmar” syndrom. I Guds Gudomliga Verklighet är alla alltid välkomna. Inga sponsorer, rekommendationer, avgifter eller speciella talanger är nödvändiga. Släpp era problem och vakna!

Med så mycket kärlek,Saul

Kanaliserat av John Smallman – www.johnsmallman.wordpress.com

Svensk översättning: Ulla Krogh - www.st-germain.seNo comments:

Post a Comment

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
i svenska

despertando.me - other channels

despertando.me - other channels
i svenska

GALACTIC CHANNELINGS

GALACTIC CHANNELINGS
i svenska

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
i svenska

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
i svenska

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
i svenska

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
i svenska

GREG GILLES

GREG GILLES
i svenska

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
i svenska