invoc


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Friday, August 31, 2012

16.05.2012
via John Smallman, 16 maj 2012

När ni vaknar kommer era kroppar att vara ”uppkopplade till huvudledningen” hela tiden.


Spänningen ökar bland Ljusarbetare över hela planeten eftersom de kan känna de andliga energierna intensifieras, när ögonblicket för ert uppvaknande kommer allt närmre. Det är verkligen en spännande tid när händelserna, som leder fram till detta stora ögonblick, fortsätter att åstadkomma dessa enorma förändringar som planerades för så länge sedan.


Mänskligheten är helt klart orolig i sin sömn när dess uppvaknande närmar sig stadigt och oundvikligen. Sömn är en tid under vilken era kroppar laddas upp medan ni, de verkliga ni, sköter andra ärenden av stor betydelse utanför tiden. Angelägenheter som ni inte kan få tillgång till i ert mänskliga vakna tillstånd, som egentligen är ett slags drömtillstånd, overkligt, icke-existerande men som ni öser in en otrolig mängd energi i, som dränerar era kroppar som sedan behöver återställas medan ni sover.


När ni vaknar kommer era kroppar att effektivt vara ”uppkopplade till huvudledningen” hela tiden, så att sömnen som ni nu upplever den, inte längre kommer att vara nödvändig. Trötthet och utmattning kommer heller inte längre att påverka er, därför att era ”batterier” alltid kommer att vara fulladdade genom det system som är oemottagligt för nedbrytning eller avbrott – det Gudomliga energifältet, Guds oavbrutna och oföränderliga Kärlek för Sina skapelser.


Ständig förbindelse till det Gudomliga Kärleksfältet är ert naturliga tillstånd, och i det är ni alla kraftfulla varelser som tillsammans med Gud skapar glädje och välgärning för alla som naturligtvis är Ett. Att vakna är att återvända till det tillståndet, vilket ni aldrig har lämnat bara tillfälligt glömt. För att glömma det krävdes ett extraordinärt och konstant flöde av energi, vilket ni kollektivt har sörjt för, så att ni kan förbli i detta tillstånd av eländig minnesförlust, där konsten att överleva har varit extremt svår och utmanande för er. Era konflikter och oförenligheter är alla ett resultat av denna miljö av minnesförlust som ni har byggt upp, och som verkar ställa er alla mot varandra, ofta i en kamp på liv och död, eftersom det verkar för er som att var och en av er är en fullständigt oberoende och separat enhet, som måste kämpa hela tiden för sin rätt och sitt liv.


Många inser nu att så inte är fallet, och gör sig av med de föga hjälpsamma men kraftfulla föreställningarna som i eoner har förstärkt illusionen och allt vad den står för. Det är en insikt av stor betydelse för er, eftersom den gör att ni kan ändra era uppfattningar, som visar er hur illusionen har påverkat varje tanke, ord och handling som ni upplevt inom er.


Den har visat er sin inkonsekvens då ni ändrar era övertygelser och åsikter från stund till annan för att ta itu med de växlande situationerna som illusionen konfronterar er med: ”Du är min vän och jag kan lita på dig...Nej, du är min fiende och jag måste anfalla dig...Jag är förvirrad och jag vet inte vad jag ska göra...Varför är jag så ansatt av smärta och lidande?...Det finns ingen lösning för mina överväldigande problem...Det finns ingen Gud!...Kämpa och vinna är det enda sättet att säkerställa min överlevnad i denna ogästvänliga värld, och jag kan inte lita på någon.”


Det är från denna orealistiska och skrämmande miljö som ni ska vakna, och sötman i det uppvaknandet kommer att bli häpnadsväckande och vitaliserande och ni kommer att få gränslöst med energi och gränslöst med entusiasm för att utforska och njuta av miraklet att finnas, – att vara er själva och helt fria från begränsningar, rädsla eller bekymmer av något slag. Och omkring er kommer det att finnas ett oräkneligt antal av andra som också är extatiska över att vara, och i Verkligheten. Gränslös glädje väntar er nära förestående ankomst.

Med så mycket kärlek, Saul


Kanaliserat av John Smallman – www.johnsmallman.wordpress.com

Svensk översättning: Ulla Krogh - www.st-germain.seNo comments:

Post a Comment

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
i svenska

despertando.me - other channels

despertando.me - other channels
i svenska

GALACTIC CHANNELINGS

GALACTIC CHANNELINGS
i svenska

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
i svenska

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
i svenska

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
i svenska

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
i svenska

GREG GILLES

GREG GILLES
i svenska

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
i svenska